Organiseer je eigen vakantie golftoernooi!

Ben jij deze zomer dè golftoernooi directeur?
26 augustus 2018 GOLFTEAM RAAK!
Aan het begin van alle schoolvakanties hebben alle RAAK!-pashouders een cadeautje gekregen om mee te nemen op vakantie of om thuis mee aan de slag te gaan. Golfteam RAAK! heeft al een aantal leuke foto's en video's ontvangen. Je hebt nog tot 1 september om je aan te melden voor de actie.

Win een RAAK!-golfset. Doe mee voor 2 september!

We zijn bij GOLF RAAK! dol op het geven van cadeautjes. Om de zomervakantie goed door te komen, hebben we ervoor gezorgd dat je een echte golftoernooidirecteur kunt worden tijdens je zomervakantie. De golfbaan past natuurlijk niet in je koffer, maar met het stappenplan, kun je een golfbaan maken!

Ben jij dè zomervakantie toernooidirecteur?

De regio Noord Nederland heeft vakantie t/m 2 september. Je kunt dus nog tot die tijd jouw foto's en video's sturen naar info@golfraak.nl of uploaden via Instagram of Facebook (gebruik dan @golfraak in je tag en #golfraak). De leukste inzendingen worden beloond met een van de vijf RAAK!-golfsets. Heb jij de poster niet gekregen? Dan hebben we de 9 stappen voor je op een rij gezet:

  1. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om mee te knutselen en spelen.
  2. Knutsel met een stok en lapjes stof of vouwblaadjes het aantal vlaggetjes wat je nodig hebt
  3. Teken de scorekaarten en schrijf de namen erop
  4. Verzamel (oude) golfclubs en zachte golfballen of een tennisbal
  5. Zoek een ruim grasveld in het park of een leeg stuk strand
  6. Bepaal waar de 9 mini-golfbaantjes moeten liggen. Gebruik een zandbak als bunker, klein zwembadje of emmer als waterhinderis.
  7. Schep 9 (of meer/minder) gaten in d grond of leg hoepels neer en steek er een vlaggetje in.
  8. Leg je vrienden uit hoe het werkt geef elkaar alvast een high-five en speel de 9 holes
  9. Tel alle scores en geef de winnaar een prijsje

P.s. de spelregels bepaal je lekker zelf, want jij bent de toernooidirecteur. Zorg er alleen voor dat het eerlijk en veilig blijft en je héél veel plezier hebt. Heb je de materialen uit het 9 stappenplan niet bij de hand? Kies dan iets wat erop lijkt.