Knutsel je eigen taslabel!

Heb jij een golf aan creativiteit in je?
12 december 2018 GOLFTEAM RAAK!
Aan het begin van de kerstvakantie krijgen alle RAAK!-pashouders t/m 12 jaar een cadeautje om mee te nemen op vakantie of om thuis mee aan de slag te gaan. Heb je nog geen pasje? Vraag hem nog snel aan, dan ontvang je het kerstcadeautje zolang de voorraad strekt.

Een kerstcadeautje?

We zijn bij GOLF RAAK! dol op het geven van cadeautjes. Om de kerstvakantie goed door te komen, zorgen we er net als vorig jaar voor dat je weer samen met je vriendjes of vriendinnetjes, ouders, broers en zusjes iets leuks kunt knutselen. 

Knutsel jij het leukste taslabel?

Hoe krijg je het cadeautje thuisgestuurd?

Als je in het bezit bent van een RAAK!-clubpas en je bent nog 12 jaar of bent dit jaar 13 geworden dan hebben we jouw adresgegevens en wordt het cadeautje per post verzonden. Heb je je nog niet aangemeld bij GOLF RAAK!? dan kun je dit alsnog doen. Zolang de (reserve)voorraad strekt, zullen we de poster nog nasturen.

Vraag hier je RAAK!-clubpas aan!

En wat kun je dan allemaal met de RAAK!-clubpas?

Met de RAAK!-clubpas kun je bij ruim 100 golfbanen in Nederland gratis gebruikmaken van de driving range. Daarnaast maak je met je RAAK!-geluksnummer ook nog maandelijks kans op leuke prijzen. Wil je nog niet golfen, maar lijkt het je wel leuk om af en toe een evenement van GOLF RAAK! te bezoeken? Dan wordt je als pashouder met de nieuwsbrief maandelijks op de hoogte gebracht van alle activiteiten in Nederland. Een paar keer per jaar ontvang je thuis post van Spot, omdat we graag alle golfvriendjes met een glimlach zien.