Organiseer je eigen vakantie golftoernooi!

Ben jij deze zomer dè golftoernooi directeur?
5 juli 2018 GOLFTEAM RAAK!
Aan het begin van alle schoolvakanties hebben alle RAAK!-pashouders een cadeautje gekregen om mee te nemen op vakantie of om thuis mee aan de slag te gaan.

Een cadeautje?

We zijn bij GOLF RAAK! dol op het geven van cadeautjes. Om de zomervakantie goed door te komen, hebben we ervoor dat je een echte golftoernooidirecteur kunt worden tijdens je zomervakantie. De golfbaan past natuurlijk niet in je koffer, maar met het stappenplan, kun je een golfbaan maken!

Word jij deze zomer toernooidirecteur?

Hoe krijg je het cadeautje thuisgestuurd?

Als je een RAAK!-clubpas hebt aangevraagd, hebben we jouw adresgegevens en werd het cadeautje per post verzonden. Heb je hem niet gekregen? Mail dan even naar info@golfraak.nl dan sturen we hem zo snel mogelijk alsnog naar je toe. Heb je je nog niet aangemeld bij GOLF RAAK!? dan kun je dit nog doen. Zolang de (reserve)voorraad strekt, zullen we de poster nog nasturen.

Vraag hier je RAAK!-clubpas aan!

En wat kun je dan allemaal met de RAAK!-clubpas?

Met de RAAK!-clubpas kun je bij ruim 100 golfbanen in Nederland gratis gebruikmaken van de driving range. Daarnaast maak je met je RAAK!-geluksnummer ook nog maandelijks kans op leuke prijzen. Wil je nog niet golfen, maar lijkt het je wel leuk om af en toe een evenement van GOLF RAAK! te bezoeken? Dan wordt je als pashouder met de nieuwsbrief maandelijks op de hoogte gebracht van alle activiteiten in Nederland. Een paar keer per jaar ontvang je thuis post van Spot, omdat we graag alle golfvriendjes met een glimlach zien.