Rake Zomertip 2: vraag je pasje aan!

En ontvang een leuk cadeau voor de zomervakantie!
1 juni 2018 GOLFTEAM RAAK!
GOLFTEAM RAAK! heeft weer een leuke tip voor de zomer! Aan het begin van alle schoolvakanties ontvangen alle RAAK!-pashouders een cadeautje om mee te nemen op vakantie of om thuis mee aan de slag te gaan.

Een cadeautje?

We zijn bij GOLF RAAK! dol op het geven van cadeautjes. Om de zomervakantie goed door te komen, zorgen we ervoor dat je een echte golftoernooidirecteur kunt worden in de vakantie. De golfbaan past natuurlijk niet in je koffer, maar met het stappenplan wat je nét voor de vakantie ontvangt, kun je er zelf 1 maken!

Word jij deze zomer toernooidirecteur?

Hoe krijg je het cadeautje thuisgestuurd?

Als je een RAAK!-clubpas hebt aangevraagd, hebben we jouw adresgegevens en sturen we het cadeautje per post. Heb je nog geen clubpas thuis, dan kun je die nog tot 22 juni aanvragen om op tijd het cadeautje te kunnen ontvangen. 

Vraag hier direct je RAAK!-clubpas aan!


En wat kun je dan allemaal met de RAAK!-clubpas?

Met de RAAK!-clubpas kun je bij ruim 100 golfbanen in Nederland gratis gebruikmaken van de driving range. Daarnaast maak je met je RAAK!-geluksnummer ook nog maandelijks kans op leuke prijzen. Wil je nog niet golfen, maar lijkt het je wel leuk om af en toe een evenement van GOLF RAAK! te bezoeken? Dan wordt je als pashouder met de nieuwsbrief maandelijks op de hoogte gebracht van alle activiteiten in Nederland. Een paar keer per jaar ontvang je thuis post van Spot, omdat we graag een glimlach zien.