Golfen naast de golven

Met je voeten in het zand!
13 juni 2018 GOLFTEAM RAAK! Lees meer over het programma!
Het strand en de haven van Scheveningen zijn eenmalig het toneel voor de finish van de grootste zeilwedstrijd die er bestaat: De Volvo Ocean Race. GOLF RAAK! is aanwezig op de aankomstlocatie.

De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. In juni 2018 eindigt deze legendarische race voor het eerst in de historie in Nederland. Na 45.000 zeemijlen is Den Haag, de ultieme bestemming.

Resulteert een golfles van 20 minuten direct in een wereldse swing? Of verdien je de meeste punten bij de ‘hole in the wall’? Ontdek de golfsport en het talent in jezelf! Onder begeleiding kunnen volwassenen en kinderen ervaren hoe magisch een eerste contact van een golfclub met een bal is. Kom swingen in de slagkooien, chippen in het water en putten op de mini-green. Voor kinderen kan de lol niet op met de toffe golfspellen waar punten verzamelen nog nooit zo leuk was.

We zijn er van zondag 24 juni tot en met zondag 1 juli iedere dag!

Voor schoolklassen is op doordeweekse dagen een speciaal kennismakingsprogramma ontwikkeld. Eerst ga je zeilen en alles leren over wind, water en de plastic soep. Daarna ga je door naar een golfclinic of de volleybalclinic. Opgeven als klas kan jouw juf of meester doen via www.optimistontour.nl of direct een e-mail naar info@optimistontour.nl.