Vervolgaanbod na VOLVO OCEAN RACE

Van het zand naar het gras!
20 juni 2018 GOLFTEAM RAAK!
Het strand en de haven van Scheveningen waren eenmalig het toneel voor de finish van de grootste zeilwedstrijd die er bestaat: De Volvo Ocean Race. GOLF RAAK! was aanwezig op de aankomstlocatie. 

Tijdens het finish evenement van de Volvo Ocean Race was golfen een grote hit als extra activiteit. Wil je in de buurt van Den Haag nog eens proberen te golfen? Hieronder is het aanbod van een aantal verenigingen te vinden.

Bij de onderstaande golfbanen zijn kennismakingslessen georganiseerd voor kinderen die na de Volvo Ocean Race graag nog eens willen golfen. De drie aanbiedingen zijn identiek. Je kunt meedoen voor 10 € per les. De data en tijden zijn per baan wel verschillend.

Lessen in de zomervakantie!

Rijswijkse Golfclub Meer informatie en aanmelden

Leeuwenbergh Golf Academy Meer informatie en aanmelden 

Golfbaan Delfland Meer informatie en aanmelden

Woon je niet in buurt van Den Haag? Niet getreurd dan kun je altijd op de andere deelnemende golfbanen terecht! Bekijk hier het overzicht.

Vraag direct je RAAK!-clubpas aan!

Je krijgt dan nog voor de zomervakantie je eigen pasje thuisgestuurd en een eenmalig cadeau voor in de vakantie. Met de RAAK!-clubpas kun je bij ruim 100 golfbanen in Nederland gratis gebruikmaken van de driving range. Daarnaast maak je met je RAAK!-geluksnummer ook nog maandelijks kans op leuke prijzen. Wil je nog niet golfen, maar lijkt het je wel leuk om af en toe een evenement van GOLF RAAK! te bezoeken? Dan wordt je als pashouder met de nieuwsbrief maandelijks op de hoogte gebracht van alle activiteiten in Nederland. Een paar keer per jaar ontvang je thuis post van Spot, omdat we graag een glimlach zien.