RAAK! slaan in Tilburg!

Jij komt toch ook?!
In Tilburg is het deze keer extra, mega, super RAAK! Je kunt natuurlijk komen stuiteren in het funpark, maar er is nog véél meer te doen. Voor zowel kinderen als ouders zijn er activiteiten om zelf te golfen of leren golfen.

Het programma

De ING Private Banking Golfweek is niet compleet zonder het RAAK!-funpark waar je kunt (leren) golfen en veel plezier zult beleven met jouw leeftijdsgenootjes. Wil je zelf met je familie langskomen? Dan zijn de zaterdag en zondag de perfecte dagen. GOLF RAAK! is dan geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt lekker komen aanwaaien wanneer je wilt. GOLFTEAM RAAK! vangt je op!
Op vrijdag 1 juni zijn schoolklassen uit Tilburg en omstreken uitgenodigd om hun gymles op de golfweek te komen doen, maar dan ben jij waarschijnlijk gewoon op school. We zien je dus graag op zaterdag of zondag.

Aanmelden voor gratis toegang!

Toegang tot het evenement is helemaal gratis, maar in verband met de veiligheid wil de organisatie wel graag weten dat je komt. Je kunt een gratis toegangsbewijs aanvragen via de website van de ING Private Banking Golfweek.

Psssst, vertel je het verder?

Vertel je ook even dat het evenement ook super leuk is voor je ouders, opa's, oma's, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, buurmeisjes, en die leuke jongen of het leuke meisje in je klas? Tijdens de ING Private Banking Golfweek komt alles samen; kijken naar topsport, zelf golfen, materiaal testen, genieten van de Legends, lekker eten en (beter) leren golfen bij De Golf Academie en GOLF RAAK! om zo nog meer plezier uit golf te halen!