Rake Zomertip 1: Golfkamp met je vrienden!

Golfen en bonte avonden die je nooit meer vergeet!
9 mei 2018 GOLFTEAM RAAK!
GOLFTEAM RAAK! heeft een leuke tip voor de zomer! Wat is er toffer dan een paar dagen met je vrienden en vriendinnen op kamp om te leren golfen of beter te worden in golf? De zomerkampen zijn voor zowel golfende kinderen als voor kinderen die nog geen ervaring hebben met golf.

Een golfkamp! Wat ga je dan doen?

Alle kampen draaien om golfen en plezier: (beter) leren golfen in een veilige omgeving en gezelligheid voorop. Met grappige spellen en technische trainingen worden jouw golf-skilsssss bijgebracht. Tijdens het kamp speel je ook nog wat kleine wedstrijdjes

Dutch Kids Golfkampen voor 3 dagen plezier

Tijdens het kamp speel je naast de losse trainingen en lessen ook nog wat kleine wedstrijdjes en elk kamp wordt afgesloten met een superleuke Familie Finale. Tijdens deze finale vorm je samen met je vader, moeder, broer en/of zus een team en speel je om de DKG Trophee.

De kampen van Dutch Kids Golf duren 3 dagen en dit zijn de data:

  • 11 t/m 13 juli Zomerkamp Burggolf Haverleij in 's-Hertogenbosch
  • 25 t/m 27 juli Zomerkamp Burggolf Purmerend

Aanmelden kan via de website van Dutch Kids Golf

VINEA zomerkampen van een week!

Gedurende de week zijn er leuke team wedstrijdjes zoals een 'Ryder Cup', zijn er verschillende fysieke uitdagingen en is er natuurlijk genoeg tijd om tussendoor lekker te chillen of andere activiteiten te ondernemen. Er zijn mountainbikes beschikbaar en je kunt bijvoorbeeld lekker naar het strand, gaan zwemmen in het golfslagbad van Alkmaar. De leuke reisleiding verzint ook de mooiste avondprogramma’s, dus vervelen hoef je je nooit!

Je eindigt de week op zaterdag met de 'Family Foursome', een superleuke 9-holes wedstrijd waar je samen met een familielid een team vormt. Zo kun je laten zien wat je gedurende de week hebt geleerd! De kampen duren 7 dagen, dus het is eigenlijk een kleine vakantie! 

De VINEA kampen worden gehouden bij Golfbaan Sluispolder in Alkmaar en duren een hele week. Dit zijn de data:

  • 12 t/m 18 augustus
  • 19 t/m 25 augustus

Aanmelden kan via de website van VINEA kampen