Het golfseizoen is geopend!

Alle niveaus kwamen zaterdag samen
12 maart 2018 GOLFTEAM RAAK!
Op zaterdag 10 maart werd bij Golfpark Almkreek officieel het jeugdgolf seizoen afgeslagen. Muziek uit het clubhuis, er waren hotdogs en tosti's als lunch en lekker veel verschillende golfactiviteiten voor alle niveaus.

Het leukste golfcircus van Nederland!

GOLFTEAM RAAK! was aanwezig met het Funpark om samen met vriendjes en vriendinnetjes een knotsgekke dag te beleven. Voor kinderen die nog niet konden golfen, was er geen paniek in de confettifabriek, want bij GOLF RAAK! mochten ze op een leuke manier kennismaken met een golfclub, -ballen en uitdagende spellen. Er zijn zeker 150 kinderen langs geweest.

Wil je ook bij de RAAK!-community horen? Dan kun hier je pasje aanvragen dan heb je hem volgende week in huis en kun je lekker gaan oefenen voor het golfseizoen!

De volgende golfstappen

Trots kwamen twee meiden hun RAAK!-gelukspas showen. Zij werden in 2017 golfvriendje van RAAK! en hadden zich nu ingeschreven voor de Golf Sixes wedstrijd. Zo ziet GOLFTEAM RAAK! het natuurlijk het liefst; kennismaken en daarna niet meer kunnen stoppen en zo snel mogelijk meedoen aan kleine wedstrijdjes! Ook kinderen met baanpermissie of handicap en wedstrijdervaring konden zich helemaal uitleven tijdens de openingswedstrijd van Dutch Kids Golf.

Het was de openingswedstrijd van 2018. Wil je dit golfseizoen meedoen aan de andere wedstrijden van Dutch Kids Golf of op een echt kamp? Dan kun je je inschrijven via de website.

Opvang voor opa's, oma's, papa's en mama's

Normaal gesproken is er een kinderopvang, maar tijdens de Jeugd kick-off draaiden we de rollen om. Als de kinderen lekker bezig zijn, kunnen de opa's, oma's, papa's en mama's zich ook vermaken. Er waren golfclinics, yoga- en fotografieworkshops en een leuke wandeling door de baan.