RAAK! en het rondreizende golfcircus!

De evenementen zijn bekend! Waar zien we jou?
29 maart 2018 GOLFTEAM RAAK!
Toemtiedoemmm! GOLFTEAM RAAK! is slag voor slag de evenementenkalender aan het vullen met evenementen. Er zijn grote evenementen waar je ons zómaar kunt tegenkomen en minder grote evenementen waar je je vooraf voor kunt aanmelden. Waar zien we jou?

Grote evenementen

Al in april kan de lol niet op tijdens Koningsdag in Groningen. Misschien loop je dan de Koning en Koningin nog wel tegen het lijf, want die zijn ook in Groningen! Vervolgens zien we elkaar in juni tijdens de ING Golfweek bij Prise d’Eau en kom je ons tegen bij de Champions Trophy Hockey in Breda en de Finish van de Volvo Ocean Race in Scheveningen. In de zomervakantie wordt het funpark neergezet bij Ahoy tijdens de Kinder Vakantieweken! Vergeet het KLM Open niet in je agenda te schrijven, want daar kom je dan ook nog eens wereldtoppers tegen.

Bekijk de héééééle agenda en mis niks!

RAAK! feestjes en golfkampen!

Op golfbanen worden ook nog leuke golffeestjes georganiseerd. Hier komen steeds weer nieuwe bij. En wat dacht je van een héle week golfen tijdens de schoolvakantie. Ze staan allemaal in de agenda van GOLF RAAK! zodat je nooit iets hoeft te missen!