Help! De RAAK!-agenda is leeg!

De planning wordt gemaakt, we blikken even terug. Wat zou jij leuk vinden?
5 november 2018 GOLFTEAM RAAK!
Het jaar 2018 is nog niet voorbij, maar helaas worden er geen RAAK!-funparken meer opgeblazen de komende maanden! Help, nu is de agenda is helemaal leeg! Golfteam RAAK! is druk aan het voorbereiden voor het nieuwe golfseizoen. In de tussentijd kun je natuurlijk wel bij de golfbanen terecht om lekker te uhhh... GOLFEN natuurlijk én ons laten weten wat jij graag wilt doen in 2019!

Wat wil jij doen in 2019?

Hieronder blikken we terug op de leuke RAAK!-feestjes van 2018. Achter de schermen is Golfteam RAAK! druk aan het vergaderen over hoe de agenda van 2019 eruit komt te zien! Heb jij leuke ideeën of wensen, laat het per email aan ons weten. Dat kan via info@golfraak.nl het origineelste idee wordt beloond met een leuke verrassing! We hebben zelf al heel veel leuk ideeën, maar jullie mening en wensen zijn ook heel belangrijk!

Het RAAK!-funpark werd in het hele land opgeblazen

We bliezen op 10 maart het RAAK!-funpark voor het eerst op tijdens de Landelijke Kick-Off Jeugdgolf op Golfbaan Almkreek. Hier was een grote wedstrijd voor kinderen die al kunnen golfen en was Golfteam RAAK! er voor de broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Ook de GolfSixes League werd daar voor het eerst georganiseerd. Zo waren op één dag 3 stappen van golf voor kinderen te zien: beginnen en kennismaken met golf bij RAAK! in het funpark, daarna 6 holes spelen in teamverband en een echte wedstrijd van Dutch Kids Golf!

Vervolgens was het tijd voor een hele boel kleine evenementen bij clubs of ergens anders in het land. Zo waren in het hele land op 20 april de Koningsspelen en op 21 en 22 april de Open Golfdagen. Op Koningsdag was het Golfteam RAAK! te vinden in Groningen toen de Koning en Koningin óók in die stad waren. In juni waren we in Tilburg tijdens de ING Private Banking Golfweek en de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag en vlak daarna volgende twee héle grote evenementen!

De Champions Trophy Hockey in Breda en de Volvo Ocean Race in Scheveningen waren in juni en juli 'the place to be'! Bij deze twee evenementen samen zagen we in totaal 5.200 kinderen langskomen! In juli was het ook nog feest in Rotterdam tijdens Jeugdvakantieland. Twee weken lang stonden we in Ahoy om ook daar weer 3.600 kinderen golfen! Het seizoen werd afgesloten bij het KLM Open en de Johan Cruyff Foundationdag met daarna als áller laatste RAAK!-feest 'de Joost Luiten Classic' in Rotterdam!

In totaal kwamen in 2018 meer dan 11.000 kinderen voor het eerst golfen!