Neem je familie mee golfen!

Laat zien hoe leuk golf is!
7 oktober 2018 GOLFTEAM RAAK!
Het is de hoogste tijd om de rest van de familie mee te nemen naar de golfbaan! Maak nu gebruik van gratis golflessen via de Albert Heijn Sportactie. We hebben een speciale code voor je!
Je kent het wel: jij bent binnen de familie de enige golfer en de rest weet nog niet half hoe leuk golf eigenlijk is. Je vraagt je nog altijd af hoe jij het golfvirus op je familieleden kunt overbrengen. Dan komt de Albert Heijn Sportactie op een mooi moment. Die biedt jou de mogelijkheid om samen met je ouders, broertjes en zusjes vier keer gratis golf uit te proberen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de actiecode ‘GOLFFAMILIE’ te verzilveren. Daarmee krijg je binnen jouw sportprofiel vier sportcredits in de golftas en die vertegenwoordigen de waarde van vier keer gratis sporten (golfen dus). Je hebt vervolgens nog tot en met 21 oktober de tijd om jouw familiegolfuitje te kiezen onder het motto 'zoek, boek en beleef sportplezier!'

Hoe werkt het? We leggen het je graag uit in 3 makkelijke stappen!

  1. Ga naar de website van de Albert Heijn Sportactie en log in of maak een profiel aan.
  2. Verzilver de actiecode GOLFFAMILIE in via jouw sportprofiel (als je zelf niet in de gelegenheid bent om mee te sporten mag je de code ook weggeven aan iemand die je in beweging wil krijgen)
  3. Zoek & boek een golfmoment bij jou in de buurt (dat zijn er zeker 300 in Nederland!)
Veel plezierrrrr!