Bron: GOLFTEAM RAAK!

'Optimistisch chippen' tijdens het KLM Open!

Chip jij de meeste punten bij elkaar in het bootje?
8 september 2018 GOLFTEAM RAAK! én Optimist in Tour
Vanaf donderdag 13 september start het grootste golftoernooi van Nederland: het KLM Open. Net als de afgelopen 2 jaar kun je weer helemaal losgaan in het RAAK!-funpark, maar dit jaar is er nog meer te doen en hebben we een speciale actie! 

Win jij een golf- & zeilles voor jouw héle klas?

Vanaf donderdag 13 september kun je tijdens het KLM Open komen golfen in het RAAK!-funpark én daarna een zeillesje krijgen bij de Optimist on Tour in het Lingebos. Bij beide activiteiten krijg je een stempelkaart waarop je ook je punten en gegevens kunt schrijven. Wil je kans maken op een golf- & zeilles voor jouw héle klas? Dan is hieronder de koers die je kunt volgen:

  1. Meld je bij Golf RAAK! of Optimist on Tour (het maakt niet uit waar je begint)
  2. Vraag daar om de stempelkaart en doe mee aan beide activiteiten
  3. Leer golfen én zeilen en doe mee aan de challenge
  4. Chip (met een boogje) zoveel mogelijk punten in het bootje, tel de punten bij elkaar op
  5. Noteer je punten op de stempelkaart en lever hem mét jouw gegevens  in bij een van de begeleiders
  6. Je krijgt alvast een cadeautje!
  7. Heb jij de meeste punten van alle kinderen die meedoen? Dan nemen we contact met jou op en plannen we de lessen met jouw juf of meester!

IS DAT COOL OF IS DAT COOL?!

Golf RAAK! is te vinden in het promodorp van het KLM Open (13 t/m 16 september). Kinderen t/m 12 jaar krijgen gratis toegang tot het evenement.
Voor een zeilles (13 t/m 15 september) kun je je vooraf aanmelden via optimistontour.nl. Hier is ook alle informatie te vinden over het zeilen en de locatie.


De actie 'fore'waarden
De actie 'optimistisch chippen' loopt van donderdag t/m zaterdag (op zondag kun je nog wel golfen!). De winnaar of winnares maken we na het KLM Open bekend. Daarna gaan we als de brandweer de golf- en zeilles met jouw klas plannen bij een échte golfbaan en échte zeilschool! Door deel te nemen aan deze actie geef je toestemming de gegevens te gebruiken om jou en jouw ouders te informeren over relevante activiteiten, projecten en producten van het Watersportverbond en de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. De gegevens worden niet gedeeld met derden.