Vervolgaanbod na het KLM Open

Nog een keer golfen na het KLM Open?
14 september 2018 GOLFTEAM RAAK!
GOLFTEAM RAAK! is 4 dagen te vinden op het KLM Open! Heb je bij ons gegolft en wil je het nog eens proberen? Dat snappen wij wel. We hebben een overzicht voor je gemaakt waar je terecht kunt!

Wil je in de buurt van Gorinchem graag nog eens proberen te golfen? Hieronder is het aanbod van een aantal golfbanen te vinden.

Bij de onderstaande golfbanen zijn kennismakingslessen georganiseerd voor kinderen die na het KLM Open graag nog eens willen golfen. Uiteraard zorgen zij ervoor dat je materiaal mag gebruiken.

Golfbaan 9Par3 de Maria Johanna Hoeve in Noordeloos

Bij de golfbaan Johanna Hoeve in Noordeloos wordt gezocht naar het nieuwe golftalent van Nederland. Er zijn 11 momenten in september, oktober en november waar je kunt instromen in de jeugdles om met leeftijdsgenootjes een échte golfles te volgen. Je kunt je inschrijven via deze website.

Golfacademy Almkreek in Almkerk

Bij Golfacademy Amkreek kun je je aanmelden voor 3 groepslessen van 50 minuten voor € 10,- per persoon.
Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je aanmelden via edwin@golfacademy-almkreek.nl Zij informeren je over de data en tijden.

Woon je niet in buurt van Gorinchem? Niet getreurd dan kun je altijd op de andere deelnemende golfbanen terecht! Bekijk hier het overzicht.

Vraag direct je RAAK!-clubpas aan!

Je krijgt je eigen pasje thuisgestuurd  Met de RAAK!-clubpas kun je bij ruim 100 golfbanen in Nederland gratis gebruikmaken van de driving range. Daarnaast maak je met je RAAK!-geluksnummer ook nog maandelijks kans op leuke prijzen. Wil je nog niet golfen, maar lijkt het je wel leuk om af en toe een evenement van GOLF RAAK! te bezoeken? Dan wordt je als pashouder met de nieuwsbrief maandelijks op de hoogte gebracht van alle activiteiten in Nederland. Een paar keer per jaar ontvang je thuis post van Spot, omdat we graag een glimlach zien.