Noa en Fleur 'eten het beter'

Gezonde voeding is belangrijk voor je sportprestaties
26 september 2018 GOLFTEAM RAAK!
Tijdens de Nationale Sportweek die een week 39 plaatsvindt, zijn golftalenten Noa en Fleur van Beek het gezicht van een campagne op 3.000 basisscholen. Het lesprogramma ‘ik eet het beter’ laat basisschoolleerlingen ontdekken dat gezond eten leuk kan zijn en dat goede voeding belangrijk is om goed te kunnen presteren als topsporter.

In het filmpje is te zien hoeveel tijd en energie Noa en Fleur steken in hun leven als golftalent. De balanstrainingen met Liesbeth Pauwels, de krachttrainingen in de gym en natuurlijk de aandacht voor de golfswing en het putten. Natuurlijk is de golfbaan van ruim 1.300 km (in Australië) wat overdreven genomen, maar het maakt de zaak wel duidelijk: golf is gewoon een sport. De afstanden die gelopen worden met een rondje golfen, moeten niet worden onderschat net als de 20 uur training per week.

Noa en Fleur van Beek in het scholenprogramma 'ik eet het beter'
Bron: NGF

Doe mee aan de Albert Heijn Sportactie!

Wil je gratis een keer proberen te golfen? Met de Albert Heijn Sportactie kan dat! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de actiecode ‘GOLFFAMILIE’ te verzilveren. Daarmee krijg je binnen jouw sportprofiel vier sportcredits in de golftas en die vertegenwoordigen de waarde van vier keer gratis sporten (golfen dus). Je hebt vervolgens nog tot en met 21 oktober de tijd om jouw familiegolfuitje te kiezen onder het motto 'zoek, boek en beleef sportplezier!'

Hoe werkt het? We leggen het je graag uit in 3 makkelijke stappen! 

  1. Ga naar de website van de Albert Heijn Sportactie en log in of maak een profiel aan. 
  2. Verzilver de actiecode GOLFFAMILIE in via jouw sportprofiel (als je zelf niet in de gelegenheid bent om mee te sporten mag je de code ook weggeven aan iemand die je in beweging wil krijgen) 
  3. Zoek & boek een golfmoment bij jou in de buurt (dat zijn er zeker 300 in Nederland!) 

Veel plezierrrrr!