Zó RAAK! wordt het KLM Open!

Kom jij ook met al je vrienden naar het KLM Open om plezier te maken in het GOLF RAAK!-Funpark?
Het KLM Open is het grootste golfevenement in Nederland waar de beste golfers van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken - en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen - is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken. 

Alle remmen los in het GOLF RAAK!-Funpark

Alle GOLF RAAK!-spellen staan voor je klaar op donderdag en vrijdag in het GOLFRAAK!-Funpark! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Je kunt knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en Pong Golf spelen. Op zaterdag en zondag kun je ook nog mini golf, dartsgolf en hole in the wall spelen. 

Punten verzamelen was nog nooit zó leuk! Hoeveel punten sla jij RAAK! bij 'hole in the wall' en 'dartsgolf'? 

Speel met Joost Luiten!

Wil jij een wedstrijdje spelen met de beste golfer van Nederland? Dat kan, want Joost Luiten is tijdens het KLM Open aanwezig in het GOLF RAAK!-Funpark om met jou de strijd aan te gaan:


 

Kom gratis naar het KLM Open!

GOLFTEAM RAAK! ontvangt je graag. Zodra er een groepje groot genoeg is om te kunnen starten, begint voor jou het grote avontuur. (Het GOLF RAAK!-Funpark is open tussen 10.00 en 17.00 uur. Op donderdag en vrijdag zijn er schoolklassen op uitnodiging. In het weekend is iedereen welkom!)

Ennnee.. psssst! Met jouw GOLF RAAK!-golfpas krijg je gratis toegang tot de 100ste editie van het KLM OPEN! Laat ook je pasje zien bij de tent van GOLF RAAK! en je krijgt een leuk cadeautje! (Op = Op)

>>Vraag je pasje hier aan als je die nog niet hebt!

Juichen bij hole 13!

Bij hole 13 is een enorme tribune waar je kunt kijken naar dé toppers en amateurs die in Beat the Pro de kans krijgen om de bal dichterbij de hole te slaan dan de professionals! Dit is de plek waar je  héél hard mag juichen, dus schreeuw de longen uit je lijf! SPOT is er ook, misschien kun je wel met hem in het publiek gaan zitten...