Knutsel jouw eigen golfbaan

12 december 2019 TEAM GOLF RAAK!
Knutsel jouw eigen golfbaan voor in de woonkamer!

Wat te doen in de wintertijd 

De winter is superleuk, vooral als er sneeuw ligt. Maar het weer kan ook roet in het eten gooien als je nét negen holes wilt lopen. De oplossing? Bouw je eigen hole in de huiskamer. Sneeuw of geen sneeuw, zo kun jij altijd golfen!

Kom: wij helpen je een handje. Neem bijvoorbeeld een kartonnen doos die je kunt uitklappen, zodat hij 2,5 meter lang is. Teken zonder al teveel na te denken een sierlijke, langgerekte ‘fairway’ met aan alle kanten wat ruimte. Deze fairway kun je groen verven met aan het einde van de fairway een green die wat donkerder groen is. De hole maak je bijvoorbeeld door een knikkerput op de green te plakken en om het niet te makkelijk te maken, kun je de randen langs de fairway versieren met papier maché of door hier en daar wat pepernoten te plakken.

Zorg er natuurlijk wel voor dat je deze fairway maakt op een stuk plastic en laat hem wel 24 uur drogen. Zo maak je de vloer van jullie huis niet vies en heb je langer plezier van je hole J

Wie van jullie is de creatiefste? Bouw je eigen hole, maak er een foto van en stuur deze naar info@golfraak.nl. Wie weet heb jij de mooiste, gaafste, ludiekste, grappigste hole gemaakt en win jij de hoofdprijs; een spetterende golfset met een echte GOLF RAAK!-tas!

Alle creativiteit wordt beloond door Spot, dus meedoen is sowieso prijs!

Jouw foto insturen kan tot en met 31 januari.