Kom je RAAK! slaan in de RAI?

Van 6 t/m 10 maart is het feest!
14 februari 2019 GOLFTEAM RAAK!
Op 6 maart begint het grote RAAK!-golfseizoen. Het eerste evenement van 2019 waar je ons kunt vinden is de HISWA Sport Xperience in de RAI Amsterdam. 5 dagen lang lachen, gieren, brullen en golfen! Kom je ook? Voor je ouders is er ook wat te doen ;)!
Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show, van woensdag 6 tot en met zondag 10 maart 2019, vindt ook de HISWA Sport Xperience plaats. Het tofste indoor sportevenement van Nederland voor kinderen t/m 16 jaar, waar je diverse (water)sporten kunt uitproberen. Je kunt komen zeilen, golfsurfen, kanovaren, skimboarden, hockeyen, volleyballen, skiën, golfen en nog véél meer! Zeker zijn van een plekje? Meld je dan gelijk aan!
Probeer meer dan 5 sporten in 1 middag!

Kinderen gratis!

Jongeren t/m 16 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene met een geldig toegangsbewijs. Golfers mogen wij een korting aanbieden van € 2,50 op de online toegangsprijs (dus van € 12,50 voor € 10,-). Je ouders kunnen hier een kaartje kopen en gebruik kortingscode GBHIS19.

Wil je met de hele klas tegelijk komen? Dat kan ook! Er is nog een aantal plekken vrij onder schooltijd! De juf of meester kan contact opnemen via hiswa.sport.xperience@sportivents.nl

Kom golfen tijdens de HISWA Sport Xperience
Bron: GOLFRAAK.NL