Met wie maak jij een selfie op de golfbaan?

Maak een selfie en WIN!
18 februari 2019 GOLFTEAM RAAK!
Het is de hoogste tijd om jouw vriendjes en vriendinnetjes te laten zien hoe leuk golfen is! Krijg jij al golfles of speel je weleens met je vader of moeder? Dan kun je natuurlijk de volgende keer een vriendje of vriendinnetje meenemen. Laat ze een paar ballen slaan,... wedden dat ze daarna vaker met je mee willen!? Als je nu meedoet aan de selfie-actie, maken jullie beiden kans op een RAAK!-golfset!

Samen met je vriendje of vriendinnetje golfen, maakt het natuurlijk nóg leuker om te gaan! We hebben een selie-actie! Volg onderstaande stappen en maak kans op een golfsetje voor jezelf én eentje voor je vriendje of vriendinnetje!

  1. Neem jouw vriendje of vriendinnetje mee naar de golfbaan!
  2. Maak samen op de golfbaan een selfie met een RAAK!-golfpasje (of zelfs van jullie beiden)!
  3. Mail vóór vrijdag 28 februari de selfie met jullie namen en geluksnummer(s) (die staat op je RAAK!-pasje) naar Golfteam RAAK! via info@golfraak.nl óf zet hem om Instagram en deel het met de #golfraak en noem @golfraak in je bericht.
  4. Hebben jullie de leukste selfie gemaakt? Dan maken jullie allebei kans op een RAAK!-golfsetje!

Vraag een RAAK!-golfpas aan voor je vriendje!

Heeft je vriendje of vriendinnetje nog geen RAAK!-golfpas? Vraag hem dan gauw voor hem of haar aan, of vertel de ouders over de actie!

>> Vraag hier een RAAK!-golfpasje aan!