Sportboek voor kinderen: “Welke sport past bij jou?”

Het boek staat boordevol inspiratie en leuke testjes!
30 januari 2019 GOLFTEAM RAAK!
Sporten en bewegen is gezond, dat weten we allemaal, maar welke sport vind jij nou echt leuk en past bij jou? Het is helemaal niet zo makkelijk om dat te kiezen. Vaak gaan kinderen een sport doen, die ze kennen doordat hun ouders de sport ook doen of via vriendjes bij een vereniging in de buurt. Maar welke sporten zijn er nog meer? Misschien zijn die wel veel leuker om te doen.
Kinderen bewegen steeds minder. De verleiding van schermpjes is groot waardoor kinderen soms vergeten hoe leuk het is om buiten te gaan spelen of sporten.  Victor van den Hoogen heeft vanuit zijn passie voor sport dit sportboek voor kinderen geschreven wat vol staat met informatie over 39 sporten (waaronder ook golf!). Het is geschreven vanuit de belevingswereld van kinderen. Met afbeeldingen, uitleg, leuke weetjes, testjes, oefeningen en meningen van andere kinderen is het een interactief kinderboek geworden voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
Welke sport past bij jou?


Ook lees je in dit boek informatie over gezondheid, drinken, eten, samen sporten, sportiviteit, topsport en de Olympische spelen. Er is natuurlijk ook een hoofdstuk voor je ouders of verzorger geschreven om zodoende het enthousiasme voor 1 of meerdere sporten te laten eindigen op de juiste website van de betreffende sport. Bijvoorbeeld bij Golf RAAK! 😉

Het voorwoord is geschreven door Pieter van den Hoogenband. Hij is Olympisch zwemkampioen! Golf staat natuurlijk ook in het boek uitgelegd. Wil je kijken welke sport er bij jou past? Bestel dan het boek. Het boek is geschreven door Victor van den Hoogen. Zijn doel is: een leven lang sporten met plezier, voor iedereen! Het boek is te koop voor €16,95 en te bestellen via sporteenswatanders@gmail.com of bij de boekhandel en internetwinkels.

Wil je nou golfen na het doen van de testjes? Dat snappen wij wel. Vraag dan gelijk je RAAK!-golfpas aan 😉

> VRAAG HIER JE RAAK!-GOLFPAS AAN!