raak op KLM Open

Kom met je klas naar het KLM Open

Met je neus tussen de prof's en zelf leren golfen!
18 juni 2019 GOLFTEAM RAAK!
Het KLM Open is het grootste golfevenement in Nederland waar de beste golfers van Nederland, Europa én zelfs van de wereld tegen elkaar spelen. Dit is dé kans om de wereldtop te zien spelen. Naast golf kijken en natuurlijk het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen, is het ook mogelijk om zelf te komen golfen en plezier te maken. In 2019 is het de 100ste editie van het KLM Open, dus extra feest!

Kom met je klas of school langs!

Schoolklassen 4 t/m 8 van het basisonderwijs zijn van harte uitgenodigd om op donderdag 12 of vrijdag 13 september gratis langs te komen voor een sportief programma en uiteraard een kijkje bij het toernooi tijdens een rondleiding. Mocht je interesse hebben om met je klas langs te komen, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar: info@golfraak.nl. Als je alvast doorgeeft welke klas(sen) en hoeveel kinderen het betreft, kunnen we er zo snel mogelijk werk van maken. (vol = vol 😊)

Wat gaan we doen?

Bij alle spelletjes in het RAAK!-golfpark zijn punten te verzamelen. Met golfballen die lijken op, maar iets lichter zijn dan een tennisbal wordt gemikt op de klittenband dartborden van ‘GolfDarts’. Het raakvlak van de clubs is wat groter en van plastic zodat het RAAK! slaan ook sneller wordt ervaren. Met dezelfde materialen slaan de kids naar ‘Hole in the Wall’ waar punten te verdienen zijn als door de gaten wordt geslagen. Torenhoge favoriet van ieder kind is de ‘snoepmachine’. Door tegen de opstaande plank te slaan wordt middels een veerconstructie aan de andere kant een snoepje gelanceerd die dan richting het kind vliegt. In de 6 cups van ‘golfpong’ zijn ook punten te verzamelen. Ook de ‘sla je slag’ kooi is van de partij. Met echte clubs (ijzers) en ballen slaan de kinderen in een net en de snelheid wordt gemeten.

Als alle spelletjes zijn 'afgevinkt' wisselen de groepen door naar het volgende onderdeel: de rondleiding door de baan! Wedden dat je super dichtbij de echte golfpro's komt te staan?! Met je neus op de green kun je het spel van dichtbij volgen en misschien zijn er wel handtekeningen te vinden. 

Aanmelden?

Gauw naar de juf of meester! Zij beslissen of het jullie eerste schoolreisje van het nieuwe schooljaar gaat zijn! Er is ruimte voor circa 100 kinderen per tijd (zie onderstaande tijden). Er worden twee groepen gemaakt van 50 leerlingen welke halverwege door wisselen.
Beschikbare tijden voor ontvangst op donderdag 12 of vrijdag 13 september. Vervolgens doorloop je met de klas een programma van ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Datum

Ontvangsttijd

Einde programma

12 september

09.00 uur

10.45 uur

10.45 uur

12.30 uur

12.30 uur

14.15 uur

14.15 uur

16.00 uur

16.00 uur

17.45 uur (reserve)

13 september

09.00 uur

10.45 uur

10.45 uur

12.30 uur

12.30 uur

14.15 uur

14.15 uur

16.00 uur

16.00 uur

17.45 uur (reserve)


Als de klassen zijn ingedeeld, worden alle details goed besproken om een onvergetelijke ochtend te organiseren. Ennuhhh, misschien kan er voor of na het golfen nog een andere sport zoals bijvoorbeeld zeilen aan jullie programma worden toegevoegd. Daarover later meer.