Ontvang post van Spot

Sinterklaas is over één maand jarig
5 november 2019 TEAM GOLF RAAK!
TEAM GOLF RAAK! heeft vernomen dat er dit jaar twee Golfpieten mee naar Nederland komen. Ze hebben ons laten weten dat ze de GOLF RAAK!-kinderen met een extra training gaan laten zweten. Mis het niet, de post van Spot en de Golfpiet!

Laten zweten?

We zijn bij GOLF RAAK! dol op het geven van cadeautjes. Iedere zomer en winter ligt er weer iets leuks op je deurmat! Dit jaar komen er 2 echte Golfpieten mee naar Nederland. Ze hebben goede golfoefeningen voor je bedacht om de wintermaanden mee door te komen èn een leuke knutselopdracht.

Wil jij de extra Pietentraining ontvangen?

Hoe krijg je het cadeautje thuisgestuurd?

Als je een RAAK!-clubpas hebt aangevraagd, hebben we jouw adresgegevens en sturen we het cadeautje per post. Heb je nog geen clubpas thuis, dan kun je die nog tot 18 november aanvragen om op tijd het cadeautje te kunnen ontvangen. 

Vraag hier direct je RAAK!-clubpas aan!


En wat kun je dan allemaal met de RAAK!-clubpas?

Met de RAAK!-clubpas kun je bij ruim 100 golfbanen in Nederland gratis gebruikmaken van de driving range. Daarnaast maak je met je RAAK!-geluksnummer ook nog maandelijks kans op leuke prijzen. Wil je nog niet golfen, maar lijkt het je wel leuk om af en toe een evenement van GOLF RAAK! te bezoeken? Dan wordt je als pashouder met de nieuwsbrief maandelijks op de hoogte gebracht van alle activiteiten in Nederland. Een paar keer per jaar ontvang je thuis post van Spot, omdat we graag een glimlach zien.