Dutch Kids Golf Finals Weekend

2 november 2019 TEAM GOLF RAAK!
Op zaterdag 2 november en zondag 3 november is het weer zover: het 'Dutch Kids Golf Finals Weekend’ op Golfbaan De Texelse.

Golfseizoen afsluiten op Texel 

Wil je het golfseizoen van 2019 spetterend afsluiten? Blok dit weekend dan in je agenda en bereid je voor op twee super leuke dagen vol golf en gezelligheid!

Allereerst vindt op zaterdag 2 november de laatste Family Foursome wedstrijd van 2019 plaats. Je kunt, samen met een familielid die ouder is dan 18 jaar, deelnemen aan deze wedstrijd. Dus neem je vader, moeder, opa, oma, oom of tante gezellig mee! Natuurlijk kun je lekker blijven eten na afloop, krijg je wat lekkers in de baan en een super leuke goodybag! 

Heb je zaterdag nog niet genoeg gegolft? Dan kun je op zondag 3 november ook nog meedoen aan het 'U.S. Kids Golf Amsterdam Tour Championship'. Het is niet nodig om je óók in te schrijven voor deze wedstrijd als je zaterdag al meedoet, maar dat mag natuurlijk wel. En het leuke is dat als je aan één van beide wedstrijden meespeelt, je van Golfbaan de Texelse en De Krim een kortingscode krijgt voor een accommodatie bij De Krim. Gebruik bij jouw reservering de code USKIDS2019 voor 40% korting! Zo wordt het wel heel leuk om er een weekendje Texel van de maken samen met je familie! 


Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de family Foursome wedstrijd op 2 november, dan kan dat hier.

Aanmelden voor de U.S. Kids wedstrijd op 3 november kan hier.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van Dutch Kids Golf of stel je vragen aan Harald