Golfen nog leuker maken voor kinderen!

11 november 2019 TEAM GOLF RAAK!
‘Golfen is een sport voor oude mensen’ en ‘golfen is zoooooo moeilijk’…. Zomaar uitspraken van kinderen die nog nooit gegolfd hebben. Want eenmaal kennisgemaakt met de golfsport veranderen die meningen wel! Dan vinden de kids het wel een leuke sport, vinden ze het spannend om zo ver te slaan. Kortom: golfen is echt een sport om een keer te proberen.

Golf nóg leuker maken

Tijdens het KLM Open hebben we in het GOLF RAAK!-Funpark een aantal kinderen gevraagd naar hun mening over golf en ze waren eigenlijk allemaal wel heel erg verrast over de sport! Natuurlijk waren er ook kinderen die golf leuk vonden voor één keer, maar er waren ook een aantal enthousiastelingen die het nog een keer willen doen! 

We vroegen de kinderen ook naar ideeën om golf leuker te maken voor kinderen. Sem van 9 jaar zou wel op een kindergolfbaan willen spelen, Fien van 8 jaar wil graag een speeltuin terugzien op de golfbaan en Isa wil wel een combinatie tussen golf en haar favoriete sport ‘karate’. Het meest originele idee was van Jesse van 6, hij zou weleens willen golfen op een ‘onderwatergolfbaan’. 

We zijn super blij dat de groep jeugdgolfers groeit, iedere maand geven wij weer nieuwe GOLF RAAK!-pasjes uit. Heb je zelf ideeën over hoe wij golf nog populairder bij de jeugd kunnen maken? Mail je idee dan naar info@golfraak.nl