Golfen is leuk!

30 oktober 2019 TEAM GOLF RAAK!
Steeds meer jongens en meiden tussen de zes en twaalf jaar oud delen die mening. En weet je wat nou het leukste is? Dat het de kids zelf zijn die elkaar enthousiast maken voor de golfsport.

Golfen is leuk

Steeds meer golfclubs en –banen hebben een jeugdprogramma, inclusief lidmaatschap en trainingen waarbij de kids al spelend kennismaken met golf.

De aandacht ligt natuurlijk op het golfen, de regels en wedstrijdjes. Maar de aandacht ligt vooral op plezier, want als de kids plezier hebben dan blijven ze vaak hun leven lang blijven golfen!

Golfcenter Seve in Rotterdam is een perfect voorbeeld van een golfschool waarbij plezier voorop staat! De trainingen die zij aan de jeugd geven zijn superleuk, leerzaam en afwisselend. Iedere training mag ieder kind zelfs een vriendje of vriendinnetje meenemen en iedere training is één van de jonge golfers ‘Assistent Pro’. Die mag het laatste kwartier van de training lesgeven aan zijn vriendjes, hoe leuk is dat! Een goede reden om de volgende les nog meer vriendjes mee te nemen....

Nederland kent veel golfclubs en –banen met een actief jeugdprogramma. Wil je weten waar jij trainingen kunt volgen en waar jij nóg meer plezier kunt beleven aan de golfsport? Klik hier voor een overzicht van de banen die zijn aangesloten bij GOLF RAAK! en neem vooral een vriendje mee, want GOLFEN IS LEUK!