Mevrouw Swanebeker

De leukste golfdag voor meisjes!
9 september 2019 TEAM GOLF RAAK!
De mevrouw Swanebeker vindt plaats op 6 oktober bij Golfclub De Dommel. Dit is het allerleukste Girlz evenement van het jaar, vol met leuke wedstrijden en andere andere activiteiten voor meiden die al kunnen golfen en voor meiden die nog nooit gegolfd hebben. Dus neem je buurmeisjes, vriendinnen, nichtjes, klasgenootjes en kleine zusjes mee en schrijf je in voor het onderdeel van het evenement waar jij aan wilt meedoen :)!

Mevrouw Swanebeker - Individueel 18 holes

Om 08.30 uur start de 18-holes strokeplay wedstrijd voor de lage handicappend, maar ook Girls die nog niet zo lang spelen kunnen meedoen aan de wedstrijd (hcp. 28.0 of lager, 3-bal start op hole 1). Dus: schrijf je in via deze link en treed in de voetsporen van Anne van Dam, Dewi Claire Schreefel en Noah van Beek!

9-holes teamwedstrijd

Vanaf 13.00 uur start ook een 9-holes teamwedstrijd (vanaf hcp. 54, 4-bal start shot). Bedenk gelijk een originele teamnaam en vermeld die in het inschrijfformulier. Zo weten wij wie we bij elkaar moeten indelen. Voor de meest creatieve teamnaam hebben we een leuke prijs!

Clinics en knutselen!

Heb je nog nooit gegolfd en wil je het heel graag leren? Doe dan mee met de gezellige golfclinic. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur gaat een golfprofessional oefenen met afslaan en putten en kun je meedoen aan leuke spelletjes. Schrijf je hier in!


Kortom: het wordt een echte Girlz-middag vol fun, gezelligheid én golf!

>> Aanmelden voor de 18-holes NGF-wedstrijd

>> Aanmelden voor de teamwedstrijd, clinics en knutselen!