Meer dan 1.000 enthousiaste kids op het KLM Open!

18 september 2019 TEAM GOLF RAAK!
Afgelopen week was het weer zover: het KLM Open. Dit jaar werden tijdens de 100ste editie duizenden bezoekers, waaronder bijna 1.000 enthousiaste kinderen, welkom geheten op Golfbaan ‘The International’.

De toekomst is voor de jeugd 

Naast het feit dat je de spelers in de baan mocht volgen, konden kinderen hun hart ophalen in het opblaasbare GOLF RAAK!-funpark; naast het KLM Open-promodorp ‘The Village’. Bijna 1.000 kinderen hebben hier vier dagen lang kennis kunnen maken met golf. Op donderdag en vrijdag zijn vijf bassischolen uit Amsterdam, Haarlem en omgeving op het golfpark geweest. Op zaterdag en zondag kwamen de kinderen, samen met hun ouders, een balletje slaan. 

Sommige kinderen hadden al weleens gegolft, anderen hadden het nog nooit gedaan, maar waren blij verrast. Bijna alle kinderen filosofeerden al over het afslaan in de grote baan, zeker nadat ze onder leiding van een golfprofessional een kijkje in de golfbaan mochten nemen. Een enkeling kreeg zelfs een golfbal ‘toegespeeld’ door één van de spelers of hun caddie.  

In het GOLF RAAK!-funpark konden de kinderen een eigen vlag knutselen, ze maakten hiermee kans op een golfset of een headcover. SPOT heeft de winnaars uitgekozen, klik hier voor de uitslag! 

Ben je niet bij het KLM Open geweest en wil je toch een keer naar het funpark van GOLF RAAK!? Houd onze nieuwspagina op GOLF RAAK! in de gaten, hierop vermelden we al onze evenementen.