RAAK! slaan op de Open Golfdag bij Golf Wouwse Plantage!

Jij komt toch ook?!
23 september 2019
In Bergen op Zoom op Golf Wouwse Plantage is het op 9 oktober extra, mega, super RAAK! Je kunt natuurlijk komen stuiteren in het funpark, maar er is nog véél meer te doen. Voor zowel kinderen als ouders zijn er activiteiten om zelf te golfen of te leren golfen.

Het programma

Op woensdag 9 oktober is de Open Golfdag bij Golf Wouwse Plantage, en een Open Golfdag is niet compleet zonder het GOLFRAAK!-Funpark. In het Funpark kun je (leren) golfen en veel plezier maken met jouw leeftijdsgenootjes. 

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis golfmiddag inclusief eten en drinken. De dag gaat van start om 13:00 uur met een gezellige lunch en eindigt rond 17:00 uur met de prijsuitreiking. Kom dus op woensdag 9 oktober eens kijken in welk golfspel jij het beste bent!

Ennne jouw papa en mama kunnen zelf ook spelen in de baan. Golf Wouwse Plantage heeft een speciale golfclinic in de grote baan geregeld. Jouw papa en/of mama kunnen zich inschrijven via deze link.

Psssst, vertel je het verder?

Vertel je ook even dat het evenement ook super leuk is voor je ouders, opa's, oma's, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, buurmeisjes, en die leuke jongen of het leuke meisje in je klas?