Noa en Fleur van Beek voor TeamNL kids

Fit met TeamNL-kids!

Noa en Fleur van Beek nemen je mee in hun lievelingssport
21 april 2020 TEAM GOLF RAAK!
Je zit toch niet de hele dag stil, hè? Juist nu moet je lekker blijven bewegen! Noa en Fleur, twee topspeelsters van TeamNL golf, vertellen over hun lievelingssport en laten je zien hoe je goed in beweging blijft. Met TeamNL kids leer je iedere dag een nieuwe sport kennen.

Doe je mee?

Noa van Beek (16) en haar zusje Fleur (14) zijn supergoede golfsters. Ze zitten in TeamNL golf. Speciaal voor de kinderen die nu thuis aan school werken, hebben Noa en Fleur meegeholpen om iedereen in beweging te houden. Ze geven goede tips om sterker te worden in je armen en hoe je goed kunt werken aan soepele heupen. Doe je mee? Na het filmpje is hieronder nog een leuke kleur en winactie :)!


Wil je nog meer TeamNL sporters ontmoeten?

Iedere schooldag ontmoet je een nieuwe TeamNL topsporter. Natuurlijk dagen we je uit om elke dag een beetje beter te worden net zoals de olympische sporters dat proberen. Doe je mee met de challenges? Wie weet ben jíj over een tijdje wel net zo goed en sterk als Noa en Fleur! Op de pagina van fit met TeamNL kids kun je alle sporters ontmoeten die de afgelopen weken hetzelfde hebben gedaan als Noa en Fleur. Er zijn ook supercoole kleurplaten en ansichtkaarten te downloaden. 

Kleur en win!

Noa en Fleur hebben net als alle andere sporters ook een kleurplaat en ansichtkaart die je kunt uitprinten en inkleuren. Naar wie stuur jij de ansichtkaart? En maak je een foto van jouw poster? Als je een foto maakt van jouw knutselwerkjes en deze opstuurt naar info@golfraak.nl, selecteren wij de mooiste voor een doosjes golfballen! Je mag de foto ook uploaden in je instagram stories en dan de volgende accounts taggen: @golfraak @fleur_van_beek @noa_van_beek @TeamNLinsta