Wees geen oen, eet een watermeloen!

De schijf van vijf door Joost, Noa & Fleur!
29 april 2020 TEAM GOLF RAAK!
Het Scholenprogramma ik eet het beter voor kinderen in de groepen 5 t/m 8 bestaat al veertien jaar. In samenwerking met NOC*NSF is het programma verrijkt met de inbreng van een aantal sporters waaronder Joost Luiten en Noa & Fleur van Beek! Juist nu je veel thuis bent, is het super belangrijk om gezond te eten en bewegen. We helpen je dus graag een handje!

Ik eet het beter - thuis aan de slag

Door de sluiting van de basisscholen ten gevolge van de coronacrisis kon het Albert Heijn scholenprogramma in week 12 dit jaar helaas niet doorgaan. Daarom is het programma met spoed omgebouwd naar een inspirerend en actief programma voor thuis.

De opdrachten gaan over bewegen, gezond eten & drinken en tijd voor ontspanning. Er zijn elke dag vier opdrachten te vinden waar je thuis mee aan de slag kunt. Samen met je broer, zus of ouders of via de telefoon met opa of oma. De hele familie is op deze manier supergezond en lekker actief bezig. Via onderstaande link kun je alle opdrachten en filmpjes vinden ( enne, pssst op dag 2 is Joost Luiten aan de beurt 😊!)

>> Bekijk hier alle opdrachten en filmpjes

Wees geen oen, eet een watermeloen!

Joost Luiten heeft in 2019 meegewerkt aan het filmpje voor het programma ik eet het beter. Ruim 300.000 kinderen hebben toen zijn filmpje op dinsdag gekeken met de hele klas. Op het schoolplein werd een heel golf-parcours geknutseld. In 2018 waren ook Noa en Fleur al te zien in deze actie op de basisscholen. 

Van een aardbei, word je aardblij!