Het rondreizende golfcircus!

De agenda wordt gevuld! Waar zien we jou?
9 januari 2020 TEAM  GOLF RAAK!
Toemtiedoemmm! TEAM GOLF RAAK! is slag voor slag de agenda aan het vullen met leuke feestjes. Zoals je van ons gewend bent, kun je ons bij grote evenementen zómaar tegenkomen en er komen nog nieuwe evenementen bij. Waar zien we jou?

Helaas minder RAAK! dan verwacht

Inmiddels is onderstaand bericht niet meer zo feestelijk als het bedoeld was. Sinds het coronavirus onze wereld op de kop zet, komen ook de evenementen waar GOLF RAAK! aanwezig zou zijn, in het gedrang. Een update van welke evenementen zijn afgelast of verplaatst is hier te vinden.
Hopelijk kunnen we elkaar in 2020 nog wel ergens gaan zien.

Update per 26 maart 2020

Grote evenementen in 2020

Net als in 2019 zijn we in 2020 met GOLF RAAK! weer aanwezig bij de HISWA Sport Xperience. Wil je golfen, zeilen, hockeyen, volleyballen, skiën of alles tegelijk? Het kan allemaal van 11 t/m 15 maart. Lekker binnen, lekker warm, dus ook als het buiten regent, kun je langskomen. Op de planning staat bijvoorbeeld ook het Olympic Festival wat net als in 2016 in Scheveningen weer één groot feest wordt.

In september zijn we ook weer bij het KLM Open. Het grootste golf toernooi van Nederland waar je de wereldspelers kunt tegenkomen.  

Bekijk de héééééle agenda en mis niks!

En verder?

Wat er per evenement te beleven is, maken we steeds in kleine stukjes bekend. En - het allerbelangrijkste - er komen nog meer evenementen bij. Zodra die definitief zijn, worden ze ook aan de agenda toegevoegd. 

Mis je iets in de agenda?

Als er op jouw club ook een activiteit wordt georganiseerd die leuk zal zijn voor andere kinderen. Laat het ons dan weten via info@golfraak.nl. We zetten namelijk het liefst zoveel mogelijk GOLF RAAK!-feestjes in de agenda.