120 bezoekers op de WGA Open Golfdag!

7 juli 2020 TEAM GOLF RAAK!
Afgelopen week was de Open Golfdag van Westerpark Golf Academy om de opening van de golfschool te vieren! Het was een zeer geslaagde dag.

Geslaagde Open Golfdag voor Westerpark Golf Academy

Het beloofde een regenachtige dag te worden maar dat hield niemand tegen om te komen. Het opblaasbare GOLF RAAK!-Funpark starten om 10:00 uur en gelijk kwamen de eerste kinderen al binnen. De kinderen hebben alle 5 de spellen met veel plezier uitgespeeld. Van zoveel mogelijk punten verzamelen bij Hole in The Wall naar zo weinig mogelijk punten verzamelen bij Golf Darts. Bij de snoepmachines de snoepjes opvangen en in teams strijden tegen elkaar bij Knotsgolf en Golfpong. 

Van alle kinderen die zijn geweest, heeft 90% zich ingeschreven voor twee echte proeflessen. Nu kunnen ze beleven hoe het is om met echte golfclubs te slaan. Zélfs papa en mama's hebben zich ingeschreven voor de proeflessen. Kortom een mooi en leuk dagje!

Ben jij op de Open Golfdag geweest en heb jij nog geen gratis GOLF RAAK!-pasje aangevraagd? Klik dan hier om snel jouw pasje aan te vragen en doe er je voordeel mee! Je kunt gratis naar evenementen toe en met het vertonen van dit pasje krijg je een greenfee van maximaal €10! 

 

Ben je niet bij de Open Golfdag van WGA geweest en wil je toch een keer naar het funpark van GOLF RAAK!? Houd onze nieuwspagina op GOLF RAAK! in de gaten, hierop vermelden we al onze evenementen of schrijf je in voor de nieuwsbrief. (Onderaan de pagina)