RAAK! slaan op de Open Golfdagen bij de Purmer

Jij komt toch ook?!
11 juli 2020
In Purmerend op Golfresort de Purmer is het op 11 en 12 juli extra, mega, super RAAK! Je kunt natuurlijk komen stuiteren in het funpark, maar er is nog véél meer te doen. Voor zowel kinderen als ouders zijn er activiteiten om zelf te golfen of te leren golfen.

Het programma

Op zaterdag 11 en zondag 12 juli is de Open Golfdag bij de Purmer, en een Open Golfdag is niet compleet zonder het GOLF RAAK!-Funpark! In het Funpark kun je (leren) golfen en veel plezier maken met jouw vriendjes en vriendinnetjes. 

Wist jij al dat je twee hele dag golf kunt uitproberen? En dat er challenges voor jou maar ook voor papa en mama zijn? Ben jij ook zo nieuwsgierig en wil je met je familie langskomen? 

Dan ben je zaterdag 11 juli én zondag 12 juli van harte uitgenodigd. Het GOLF RAAK!-Funpark is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt lekker komen aanwaaien wanneer je wilt. TEAM GOLF RAAK! vangt je op!

Heel de dag staat in het thema van 4th of july, weet jij wat dat betekent?

Psssst, vertel je het verder?

Vertel je ook even dat het evenement ook super leuk is voor je ouders, opa's, oma's, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, buurmeisjes, en die leuke jongen of het leuke meisje in je klas?

Schrijf je hier in!