Heerlijk GOLF RAAK! Zomer Festijn op de Purmer!

13 juli 2020 TEAM GOLF RAAK!
Afgelopen weekend was het Zomer Festijn op Golfresort de Purmer! Wat een feest!
 

Zeer geslaagd "Zomer Festijn" op de Purmer

Een echt zomerfeest was het 11 en 12 juli op Golfresort de Purmer. Het opblaasbare GOLF RAAK!-Funpark startten zaterdag om 10:00 uur en direct stond de eerste groep met enthousiaste kids al klaar. De kinderen hebben alle 5 de spellen met veel plezier uitgespeeld. Van zoveel mogelijk punten verzamelen bij Hole in The Wall naar zo weinig mogelijk punten verzamelen bij Golf Darts. Bij de snoepmachines de snoepjes opvangen (en opeten) en in teams strijden tegen elkaar bij Knotsgolf (foto). Voor het eerst dit jaar was ook de slagkooi aanwezig waar iedereen kon meten hoe hard en ver ze sloegen.

Van de 75 kinderen die voor het eerst kennis hebben gemaakt met Golf, heeft 85% zich ingeschreven voor een vervolg proefles. Zélfs papa en mama's en opa's en oma's hebben zich ingeschreven voor de proeflessen. Onder het genot van muziek, een heerlijke bbq, een verfrissend drankje op het terras, mooi weer en een super golfbaan was het een geweldig weekend voor de hele familie!!

Was jij erbij maar heb jij nog geen gratis GOLF RAAK!-pasje aangevraagd? Klik dan hier om snel jouw pasje aan te vragen en doe er je voordeel mee! Je kunt o.a. gratis naar evenementen toe en met het vertonen van dit pasje krijg je een greenfee van maximaal €10! 

 

 

Was je niet bij het Zomer Festijn van de Purmer maar wil je toch een keer naar het funpark van GOLF RAAK!? Houd onze nieuwspagina op GOLF RAAK! in de gaten, hierop vermelden we al onze evenementen of schrijf je in voor de nieuwsbrief. (Onderaan de pagina)