Vader en dochten golfen samen

Vaderdag komt eraan!

Cadeau- en knutseltips!
5 juni 2020 TEAM GOLF RAAK!
Zondag 21 juni is het Vaderdag. Om je goed te kunnen voorbereiden op deze dag, hebben we alvast wat leuke knutseltips verzameld. Én we hebben de ultieme cadeautip!

Het ideale Vaderdagcadeau

Golf je zelf, maar je papa nog niet? Dan is het de hoogste tijd dat jij jouw vader een Golfstart cadeau geeft. In zes lessen leert hij de eerste belangrijke slagen om van de afslag tot de hole te komen. Aan het einde van de cursus kan hij zijn baanpermissie in ontvangst nemen. Daarna kunnen jullie samen de golfbaan op! En je zult al gauw merken: samen golfen met papa is misschien wel het leukste wat er is.

Een Golfstart kost 99 euro per persoon en kan door heel Nederland worden gedaan. Op basis van jullie postcode kun je zien bij welke golfbaan in de buurt binnenkort een cursus start. Overleg even met mama of iemand anders die je kan helpen om dit te regelen. Je kunt hier de Golfstart voor papa boeken.

Tover je knutselspullen tevoorschijn!

Heb je thuis nog knutselspullen liggen? Met plakoogjes, veren, strikjes en gekke snorretjes knutsel je heel eenvoudig een golfbal in Vaderdagstijl. Kijk hieronder voor wat inspiratie! Als je dan toch bezig bent met knutselen, kun je vast ook iets heel moois maken van een tee, golfpetje of iets moois voor aan de golfas van papa. Veel knutselplezier 😉

Golfbal knutselen voor Vaderdag