De op z'n kop quiz van GOLF RAAK!

Volg GOLF RAAK! op Instagram!

Weet jij het antwoord op z'n kop?
5 juni 2020 TEAM GOLF RAAK!
GOLF RAAK! doet veel op Instagram en we zijn fan van de 'stories'. We hebben nieuws! Er zijn twee toffe nieuwe rubrieken voor alle volgers! De weken worden afgewisseld met een 'dilemma' en een ‘Op z’n kop quiz’.

Op z'n kop quiz?

Ja, je leest het goed! In de ‘op z’n kop quiz’ komt steeds een foto ondersteboven in beeld en dan is het aan jou om de vraag over die foto op z’n kop te beantwoorden. Aan het einde van de quiz kun je aan ons doorgeven hoeveel antwoorden je goed had. Stuur de quiz dus door aan jouw golfvrienden en -vriendinnen op Instagram zodat er steeds meer deelnemers komen. We zijn toch allemaal een beetje ondersteboven golf?

De eerste quiz komt volgende week langs in je stories 😊! Op z'n kop dus!

Je moet kiezen

Het dilemma is misschien wel net zo grappig. Je krijgt steeds de keuze uit twee gekke opties. Bijvoorbeeld: Draag je liever jouw schoenen verkeerd om? of Strik je liever jouw veters aan de andere schoen vast? Als je het dilemma eenmaal in je scherm hebt staan, is er geen weg meer terug… je MOET kiezen 😉

We wensen je veel plezier op ons Instagram kanaal! Heb je nog een leuke quizvraag voor ons, of een dilemma dat je graag wilt terugzien? Je kunt het in de DM's op Instagram aan ons laten weten of ons een mailtje sturen naar info@golfraak.nl.