6 RAKE! vragen aan Philip

Vriendjes van GOLF RAAK! vertellen hun verhaal
7 mei 2020 TEAM GOLF RAAK!
TEAM GOLF RAAK! is best nieuwsgierig naar hoe gaat met alle vriendjes van GOLF RAAK! We hebben een paar trouwe fans gevraagd hoe hun dag eruit ziet. De vierde in deze serie 'RAKE vragen' is Philip van Oosten.

1. Hééé Philip, hoe ziet jouw schooldag er nu uit?

Ik sta iets later op dan normaal, ongeveer om 8 uur. Daarna ga ik ontbijten met papa, mama en mijn zus Emma. Vervolgens ga ik naar mijn bureau en kijk ik wat ik die dag ga doen. Ik kijk dit in Social Schools en werk van 9 uur tot 12 uur aan de opdrachten. Elke ochtend kunnen kinderen inloggen via Teams om hulp bij de opdrachten te krijgen en soms een online toets. Tussen de middag ga ik lunchen en daarna ga ik meestal voetballen of golfen in de tuin, fysieke oefeningen uitvoeren of op de Playstation met vriendjes. Om 21 uur ga ik meestal naar bed, iets later dan normaal. Gelukkig gaan we de komende weken weer wat vaker naar school en zijn de golfbanen weer open sinds 29 april. Daar ben ik wel blij mee hoor.

2. Wie helpt jou het beste met jouw (t)huiswerk? En waarom?

Mijn moeder want die kan heel goed uitleggen. Mijn vader helpt ook wel maar hij is druk met zijn werk. Mijn vader helpt mij wel met mijn laptop en met teams klaarzetten.

3. Wat vind je nu het lastigst aan thuis je schoolopdrachten doen? En waarom?

Ik mis mijn klasgenoten heel erg want dan kun je een grapje maken en samen overleggen. Gelukkig mogen we na de vakantie weer lekker een paar dagen naar school. Hopelijk kan dat snel weer 100%.

4. Wat vind je het leukst om thuis te doen in je vrije tijd (geen golf 😉)?

Voetballen in de tuin, fietsen en dan een ijsje halen bij de ijssalon.

5. Hoe blijf je met jouw klasgenootjes in contact?

Via teams. Ik voetbal soms met kinderen uit de klas op een veldje. Ook appen we en ik game soms met kinderen uit de klas.

6. Heb je een leuke tip voor andere RAAK!-golfertjes om fit te blijven?

Je kunt voetballen met vriendjes, spelletjes spelen en fietsen. Je kan natuurlijk ook golfen als je een net hebt of je kunt je puttmat buiten neerleggen en dan gaan putten. Chippen kan je met een chipnet, een paraplu of met een emmer. Ik heb een chipchallenge met een ladder. Je zet golfbaldozen op elke tree en die chip je er dan er af. Natuurlijk kan je ook fysiek sporten of fietsen om fit te blijven.

 

Wil je net als Philip ook vertellen hoe jouw (thuis)schooldag eruit ziet? Of heb je een ander superleuk verhaal? Laat het ons weten via info@golfraak.nl!