junior polo steunactie ngf golfbanen

Steun de golfsport, koop een kinderpolo

Koop jouw polo om de golfbanen te steunen
9 mei 2020 TEAM GOLF RAAK!
De webshop van de NGF heeft in het kader van actie #supportervangolf ook kinderpolo's. Door zo'n mooie polo te kopen draag je je steentje bij aan de golfsport die moeilijke maanden kent door de coronacrisis.
De webshop van de NGF heeft een limited edition kinderpolo's. Op de speciale actiepagina, waar je ook in de webshop de polo's voor volwassenen kunt bestellen, vind je meer informatie over alle lopende acties.

Kinderpolo's #Supportervangolf

De kinderpolo's zijn net als de polo's voor dames en heren van het merk FootJoy. Met de aanschaf voor € 44,95 inclusief verzendkosten (normale verkoopprijs van deze leuke polo in hoogwaardige kwaliteit is € 54,95) steun jij de actie én dus de golfsport in Nederland. De hashtag #supportervangolf is op de mouw geborduurd. Daarmee laat jij zien dat je de golfsport een warm hart toedraagt. Bovendien kun je deze polo met trots dragen op de golfbaan.

>> Steun de actie en koop hier jouw #supportervangolf kinderpolo

Financiële schade is enorm

De golfsport heeft zwaar te lijden onder de coronacrisis. Dat de golfbanen sinds maandag 11 mei weer onder aangepaste omstandigheden geopend konden worden voor alle leeftijdscategorieën betekent helaas niet dat de financiële schade direct is rechtgetrokken. De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie heeft besloten om de #supportervangolf actie voorlopig te laten doorlopen.

Op de speciale actiepagina, waar je ook in de webshop de polo kunt bestellen, vind je meer informatie over de actie.

Steun de actie en koop hier jouw #supportervangolf producten
>> Naar de webshop