Novi Rouwhorst

6 RAKE! vragen aan Novi

Vriendjes en vriendinnetjes van GOLF RAAK! vertellen hun verhaal
28 mei 2020 TEAM GOLF RAAK!
TEAM GOLF RAAK! is best nieuwsgierig naar hoe gaat met alle vriendjes van GOLF RAAK! We hebben een paar trouwe fans gevraagd hoe hun dag eruit ziet. De laatste in deze serie 'RAKE vragen' is Novi Rouwhorst.

1. Hééé Novi, hoe ziet jouw schooldag er nu uit?

Vanwege de Coronacrisis kon ik een tijdje niet naar school en dat vond ik heel jammer. Het was wel leuk  dat mijn papa en mama mij nu lesgaven thuis. Nu kan ik weer een paar dagen naar school, maar als ik thuis les krijg, zet ik mijn wekker om 7.00 uur. Dan kijk ik op mijn planning of ik een online afspraak heb met Juffie en mijn klasgenootjes. Dan ga ik yoghurt met muesli eten en douchen want om 10.00 uur komt mijn buurmeisje Liv om samen te stuntsteppen. Hierna ga ik snel aan het werk en om 12.30 uur eet ik een broodje. Mijn papa maakt altijd iets lekkers zoals een broodje met gerookte makreel. Ongeveer om 13.00 uur heb ik het thuis werk af en dan kan ik lekker putten in de voortuin.

2. Wie helpt jou het beste met jouw (t)huiswerk? En waarom?

Papa en mama samen. Papa die is beter met rekenen en mama die is beter met taal. Spelling en nieuwsbegrip doe ik zelf.

3. Wat vind je nu het lastigst aan je schoolopdrachten? En waarom?

Ik vind het lastig om mij te blijven concentreren. Ik heb een groot raam en kijk graag naar buiten. Als ik dat zie dan wil ik ook naar buiten om te golfen met papa en mijn broer Roan (4 jaar) in Zandvoort.

4. Wat vind je het leukst om thuis te doen in je vrije tijd (geen golf 😉)?

Ik vind het super leuk om op mijn longboard of mijn nieuwe stuntstep te rijden met mijn boer en vriendin Liv. Ook speel ik graag met mijn eigen golfclubs die ik heb gewonnen met een prijsvraag van GOLF RAAK! Dan maken we een mini golfbaan in de voortuin.

5. Wat is jouw leukste herinnering aan GOLF RAAK!??

Dat zijn er heel veel. Ik heb mijn eigen golfclubs gewonnen met een prijsvraag. Hierna heb ik op het KLM Open van 2018 een golfles gewonnen voor de hele klas en dat vond iedereen super gaaf! Toen is de hele school gevraagd om te komen spelen op de KLM Open van 2019 en zijn wij met de hele school, De Zonnewijzer uit Haarlem, hier naartoe geweest, super cool! Hopelijk kan dat allemaal snel weer een keer!

6. Heb je een leuke tip voor andere RAAK!-golfertjes in de zomer?

Ik ga iedere dag met papa of mama even een stukje fietsen om lekker te bewegen. Verder cross ik op mijn stuntstep door de buurt met mijn vrienden. En als ik moe ben dan ga ik vaak even putten op de grote mat van papa. Hij heeft een apparaatje die de bal weer terug spuugt als je het goed hebt gedaan. Anders moet je weer zelf je bal ophalen. Je kunt ook heeeeeel makkelijk zelf een golfbaan maken in de tuin of een grasveldje.