De verjaardagsbirdie van GOLF RAAK!

Heb jij een cadeautje van SPOT gekregen?
19 mei 2020 TEAM GOLF RAAK!
Heb jij hem binnen? Dan is het je vĂ¡st opgevallen dat erop staat dat er iedere maand prijzen worden verloot. Jouw GOLF RAAK!-pas is dus direct ook een gelukspas - als je tenminste geluk hebt ;).

Heeft SPOT jou blij gemaakt met een verjaardagscadeau? 

Extra verjaardagsbirdies in mei omdat we vier jaar bestaan!

Deze maand hebben we uitgeroepen tot grote feestmaand. GOLF RAAK! bestaat deze maand al 4 jaar. Omdat we elkaar dit jaar niet op evenementen kunnen zien, hebben we besloten om de vierde verjaardag van GOLF RAAK! online met jullie te vieren. SPOT tovert deze maand vier extra winnaars uit zijn pet. Ieder nummertje van de persoonlijke golf pasjes is uniek. Hieronder kun je zien welke geluksvogels door SPOT worden getrakteerd: 

  • De eerste verjaardags geluksbirdie is nummer 3249855 - Gefeliciteerd Maxim!
  • De tweede verjaardags geluksbirdie is nummer 6340508 - Gefeliciteerd Floris!
  • De derde verjaardags geluksbirdie is nummer 7111557 - Gefeliciteerd Ize!
  • De laatste verjaardags geluksbirdie is nummer 1261031 - Gefeliciteerd Linde!

Jullie ontvangen een persoonlijk mailtje van TEAM GOLF RAAK! en daarna uiteraard de prijs. De verjaardagsprijs van deze feestmaand mei is de enige échte GOLF RAAK!-putter. Gefeliciteerd! 

Op avontuur

Met jouw GOLF RAAK!-pas kun je bij de GOLF RAAK!-golfbanen komen oefenen op de driving range. Per baan zijn er wellicht nog wel meer voordelen voor golfvriendjes van GOLF RAAK!. Wil je volgende maand kans maken op de prijs? 

>> Vraag dan direct gratis je pasje aan!

Wil je ook een eigen putter en wil je niet gokken op de prijs? Natuuuuuuurlijk kan dat! Als golfvriendje van GOLF RAAK! kun je de putter voor 15 € (excl. verzendkosten) bestellen