Vervolgaanbod rond Amsterdam

12 maart 2020 GOLFTEAM RAAK!
Bij de onderstaande golfbanen zijn kennismakingslessen of open golfdagen georganiseerd voor kinderen die na de HISWA Sport Xperience graag nog eens willen golfen. Uiteraard zorgen de trainers ervoor dat je materiaal mag gebruiken.

Vervolgaanbod deelnemers GOLF RAAK! bij HISWA

Bij 2 golfbanen zijn voor kinderen tot en met 14 jaar clinics georganiseerd om de eerste golfswings en putt-technieken onder de knie te krijgen. Je kunt direct online een plekje reserveren. Natuurlijk zijn je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes ook van harte welkom en dan is het zelfs nóg leuker! 

Golfacademy De Hoge Dijk (Amsterdam Zuidoost)

1 april 2020 van 15:00 tot 16:00 uur of van 16:00 tot 17:00 uur (geen 1-aprilgrapje 😆) - reserveer direct een plekje bij Golfacademy De Hoge Dijk

Haarlemmermeersche Golfclub (Cruquius, vlakbij Haarlem)

4 april 2020 van 14:30 tot 16:30 uur of van 16:30 tot 18:30 uur - reserveer direct een plekje bij - reserveer direct een plekje bij de Haarlemmermeersche Golfclub

Overige activiteiten in Nederland

Woon je niet in de buurt van Amsterdam, maar wil je toch graag nog eens golfen? Op de website van de Open Golfdagen zijn alle activiteiten van golfclubs en -scholen in Nederland voor je verzameld. Je kunt er direct boeken. Sommige activiteiten worden zelfs speciaal voor kinderen georganiseerd. Bekijk op die website op basis van jouw postcode welke club bij jou in de buurt iets leuks organiseert.

Wil je niks missen van GOLF RAAK!? 

Dat snappen wij natuurlijk wel. Als jij je persoonlijke GOLF RAAK!-clubpas aanvraagt, mis je nooit meer een golffeestje!

Vraag direct je GOLF RAAK!-clubpas aan!


Je krijgt daarna je eigen pasje thuisgestuurd.  Met de GOLF RAAK!-clubpas kun je bij ruim 100 golfbanen in Nederland gratis gebruikmaken van de driving range. Daarnaast maak je met je RAAK!-geluksnummer ook nog maandelijks kans op leuke prijzen. Wil je nog niet golfen, maar lijkt het je wel leuk om af en toe een evenement van GOLF RAAK! te bezoeken? Dan wordt je als pashouder met onze nieuwsbrief maandelijks op de hoogte gebracht van alle activiteiten in Nederland. Een paar keer per jaar ontvang je thuis post van Spot, omdat we graag een glimlach zien.