Nederlandse golfbanen gesloten tot en met 6 april

16 maart 2020 TEAM GOLF RAAK!
De Nederlandse overheid heeft nieuwe maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Helaas zijn ook sinds 15 maart de golfbanen gesloten tot en met 6 april. Dit betekent dat je voorlopig geen gebruik kunt maken van je GOLF RAAK!-clubpas.

RAAK! slaan zit er even niet in

Alle sportclubs in Nederland, waaronder dus ook de golfbanen vallen, zijn tot en met 6 april gesloten, evenementen zijn afgelast en competities en trainingen gaan voorlopig niet door. Voor evenementen en bijeenkomsten is nu de datum vooruitgeschoven naar 1 juni. De evenementen die nu in de kalender van GOLF RAAK! zijn vermeld, vinden plaats nà de voor nu vastgestelde periode. Of de evenementen na 1 juni doorgaan, kunnen we nu nog niet beslissen. 

De NGF Jeugdcompetitie die zal starten op 7 juni 2020 gaat vooralsnog wel door.

Laatste update: 26 maart 2020 14:09 uur

Afgelaste evenementen voor GOLF RAAK!:

  • De Koningsspelen van 17 april 2020 zullen niet plaatsvinden. De volgende Koningsspelen zijn weer in april 2021 op de laatste vrijdag vóór Koningsdag.
  • Het Olympic Festival wat zou plaatsvinden van 24 juli t/m 9 augustus 2020 wordt verplaatst naar 2021. Een nieuwe datum is nog niet bekend. Zodra deze bekend wordt gemaakt, zullen we het uiteraard in onze agenda zetten.

Communicatie door TEAM GOLF RAAK!

De komende periode zullen we weinig van ons laten horen, behalve als er ontwikkelingen zijn die belangrijk zijn voor alle kinderen met een GOLF RAAK!-clubpas of deelnemers van de evenementen, laten we dat natuurlijk weten via golfraak.nl en onze social media kanalen. Via ngf.nl/corona zijn de laatste ontwikkelingen over golfen en de golfbanen in Nederland altijd up-to-date.

Dan willen we nu vooral wensen dat jij en je familie gezond blijven. Neem de voorzorgsmaatregelen héél serieus en zorg goed voor elkaar.