Amber golft in Zappsport november 2020

Golf in Zappsport!

Pepijn en Amber in de hoofdrol
18 november 2020
Zondagochtend 15 november waren jeugdgolfers Pepijn en Amber op televisie bij ZappSport! Pepijn had een ‘probleempje’ met zijn houten drie en Amber wilde graag een hole spelen tegen Joost Luiten.

Pepijn krijgt hulp met de houten 3

Ron Boszhard heeft geregeld dat Pepijn (12 jaar) wordt geholpen door Joost Luiten, de beste golfer van ons land. Pepijn wil leren om beter te leren slaan met een houten 3, een van de clubs in zijn tas. De houten 3 werd vroeger echt van hout gemaakt, tegenwoordig van andere materialen, maar hij heet nog steeds zo.

Amber speelt een hole tegen Joost Luiten!

Amber (11 jaar) had ook een grote wens. Ze wilde graag een hole spelen tegen Joost. Ron is hierbij de caddie van Joost en laat de topgolfer slaan met een aantal bijzondere clubs, waaronder een schep en een paraplu. Wie zal er winnen?

Bekijk hier de aflevering van Zappsport terug

 

Golf was al een aantal keer eerder in ZappSport! 

Philip ging op zoek naar Joost Luiten

Tijdens het KLM Open in september 2018 kwam de droom van Philip van Oosten uit! Hij mocht Joost Luiten ontmoeten! Hij ging met presentator Ron Boszhard naar het grootste golftoernooi van Nederland. Eenmaal daar aangekomen, bleek de toegang niet helemaal goed geregeld te zijn. Maar Ron Boszhard zal Ron Boszhard niet zijn als hij dat niet even zou regelen voor Philip. Wat er daarna gebeurde...?


The Battle 

The Battle! Een van de leukste items van ZappSport is toch wel the Battle! Golf was in 2018 voor het laatst te zien. Toen was er een battle tussen de leerlingen van een basisschool uit Bavel (Noord Brabant). Bij Golfbaan Prinsenbosch gingen 3 jongens de strijd aan met 3 meisjes. Wie zouden er gewonnen hebben, de jongens of de meisjes?