Zó RAAK! wordt het golf Festival!

Kom jij ook met al je vrienden naar het GOLF RAAK!-Funpark in Den Bosch?
19 september 2020 TEAM GOLF RAAK! Schrijf je hier gratis in
Op 19 september komt het GOLF RAAK! Festival naar Den Bosch. Kom samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes golf uitproberen in het Funpark. Wie scoort de meeste punten met Hole in the Wall en wie scoort de minste punten bij Golfdarts? Kun jij goed mikken en een snoepje opvangen in je mond? Daag je vriendjes en vriendinnetjes uit en wie weet ben jij wel de nieuwe Joost Luiten of Anne van Dam?!

Het tofste Golf Festival van Brabant

Zaterdag 19 september is het hélémaal RAAK op de golfbaan Burggolf Haverleij. TEAM GOLF RAAK! organiseert in samenwerking met de volgende 5 golfclubs het leukste golf festival van dit jaar:

  • Golfclub Bois Le Duc
  • Golfclub Rosmalen
  • Golfclub Vught
  • Golfclub de Dommel
  • Burggolf de Haverleij

Alle remmen los in het GOLF RAAK!-Funpark

Alle GOLF RAAK!-spellen staan voor je klaar op zaterdag 19 september in het GOLF RAAK!-Funpark! De activiteiten zijn sportief en uitdagend voor kinderen die al wel óf juist nog geen golfervaring hebben. Je kunt knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en meten hoe hard je slaat. Je kunt ook nog mini golf, Golf Darts en Hole in the Wall spelen. Ook ga je samen met hele goede golfers de echte baan in! Heb jij al ooit in een echte baan geslagen?

Punten verzamelen was nog nooit zó leuk! Hoeveel punten sla jij RAAK! bij 'Hole in the Wall' en 'Golf Darts'? 

   

Kom gratis naar het golf Festival!

  • Wanneer: 19 september
  • Wie: Jij, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongen / buurmeisje, die leukerd uit je klas ;) 

Wij ontvangen jou en al je vriendjes en vriendinnetjes graag. Schrijf je van tevoren in voor een van de tijdsvakken zodat je zeker bent van een plekje! Zodra je bent ingeschreven, begint voor jou het grote GOLF RAAK! avontuur!

Dump je ouders

Natuurlijk hebben wij ook aan jouw ouders gedacht. Terwijl jij het geweldige golf aan het uit proberen bent, kunnen jouw ouders ook een gratis golfclinic volgen. Zij kunnen zich via dezelfde link inschrijven voor deze toffe les. Je ouders kunnen zich inschrijven bij de les 'Dump je ouders'.

Schrijf je hier in voor het tofste golf festival van Brabant! 

  **Neem jij je GOLF RAAK! pasje mee? Dan krijg je van ons een cadeautje! Heb je nog geen eigen pasje? Vraag je pasje hier gratis aan.