Sinterklaasposter GOLF RAAK!

Sinterklaasposter GOLF RAAK!

Spot, Sinterklaas en zijn Pieten laten dit jaar jullie breinen weer kraken. Een memoryspel, maar dan 'anders' en twee technische golf oefeningen van de Swing en Putt Piet

De poster is vol gestrooid met allemaal leuke spelletjes. Je vindt er een memoryspel, maar dan op een andere manier dan dat je gewend bent. Het is een associatie memory. Dus met een potlootje kun je schrijven op een ... en Spot kan juichen of ... Kortom, zoek de koppeltjes bij elkaar.

Je kunt de poster volledig downloaden en uitprinten op A3 formaat. Daarna plak je de memory vierkantjes op een dikker stuk karton zodat ze wat steviger worden.

>> Download hier de Sinterklaasposter op A3-formaat

Vergeet de golftraining van de Pieten niet!

Vergeet niet te oefenen met de pepernoten golftrainingen van de Putt Piet en Swing Piet. We willen natuurlijk graag dat jullie allemaal golfen nóg leuker gaan vinden dan dat je het nu al vindt. Dus hopla, pak de pepernoten uit de voorraadkast en ga naar de golfbaan om te oefenen 😊

Voorkant van de poster GOLF RAAK! Sinterklaas memory

Heb je hulp nodig?

Als het memory spel op deze manier te lastig is, kun je natuurlijk ook het papier twee keer afdrukken en een normaal memory spel spelen. Misschien helpt het ook als je op deze pagina nog even spiekt om te kijken welke koppeltjes er zijn.