Sinterklaasposter GOLF RAAK!

Spot, Sinterklaas en zijn Pieten laten dit jaar jullie breinen kraken. Op de poster van GOLF RAAK! is een memoryspel te vinden, maar het is iets moeilijker gemaakt. Om je een beetje te helpen, hebben we hieronder de 'setjes' naast elkaar gezet. Het is de bedoeling dat je de poster op dikker karton plakt en dan de vierkantjes netjes uitknipt.

De setjes zijn als volgt:

  • Het Potloodje hoort bij de Scorekaart - De Holevlag hoort in de Hole
  • De Pitchfork hoort bij de Pitchmark/Divot - De Bal hoort op de Tee
  • De Eerste prijs hoort bij de Tweede prijs - De Buggy hoort bij Voetstapjes (voor als je lekker gaat lopen)
  • Spot die zich een beetje schaamt tegenover een blije/juichende Spot - De Putter hoort bij de Driver
  • De Waterhindernis hoort bij de Bunker - De Birdie hoort bij de Eagle

Op de poster zijn ook nog technische golftrainingen te vinden van de Putt Piet en Swing Piet en er zijn RAAK!-headcovers verstopt. Weet jij het antwoord of heb je gewoon een andere vraag? Je kunt ons altijd een e-mailtje sturen: info@golfraak.nl.

Wil je ook een poster ontvangen?

Als je een RAAK!-clubpas hebt aangevraagd, hebben we jouw adresgegevens en is het cadeautje per post naar je verstuurd. Heb je nog geen clubpas thuis? Dan kun je die gratis aanvragen. We sturen  de poster nog naar jouw adres zolang de voorraad strekt en tot de actieperiode voorbij is (10 december). Twijfel je of Spot je per ongeluk vergeten is? We kunnen je eenvoudig in het systeem opzoeken. Mail dan naar info@golfraak.nl.